Student software engineering 

Hij mailt ons:

'Het enige dat mij echt heeft geholpen in mijn eerste studiejaar, behalve jullie beurs natuurlijk, was de steun van mijn ouders. En natuurlijk ook mijn kwaliteiten als gevolg van mijn ‘harde werken’.

In het afgelopen jaar, kreeg ik adviezen over hoe mij te gedragen met de andere Joodse studenten op een manier die laat zien hoe met elkaar in vrede te leven.

Waarom krijg ik dat advies? Tijdens de laatste Israëlische verkiezingen waren er veel politieke activiteiten voor de poorten van de Universiteit, sommigen waren zo racistisch, andere partijen minder. Ik had een probleem over schoonmaken met de student waar ik een appartement mee deel. Intussen ben ik verhuisd. Dat had invloed op mijn studietijd. Daar heb ik van geleerd. Het zal fijn zijn straks klaar te zijn met mijn studie, mijn droom te hebben verwezenlijkt en geld te verdienen voor mijn familie.

 

Vrijwilligerswerk

Met het bouwen van de website voor Sana Foundation ben ik klaar, ook al is hij nog niet in gebruik. Ik doe graag vrijwilligerswerk om mijn menselijke kant te laten zien en anderen van mijn volk te helpen. Op de tweede plaats om nieuwe vrienden te maken.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensieve samenwerking met Sana Foundation.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij