Student optometrie eerste jaars 

Ik ben blij met de beurs van Vrienden van Nazareth en nog meer met alle dingen die ik daardoor meemaak en leer. Op de eerste plaats ontmoet ik mensen met een andere afkomst en opleiding die over veel dingen een andere opvatting hebben. Dat is voor mij een geweldige manier om andere mensen en hun manier van leven te leren kennen.

Zelfvertrouwen

 

Ik krijg ook een beter gevoel over mezelf, omdat ik iets voor de gemeenschap doe: soms is het goed een beetje in te schikken en aan anderen te denken. Samenwerken, dat is uiteindelijk de basis van ons bestaan.

Ik heb geleerd mijn tijd nuttig te besteden en niet te lummelen, hoe om te gaan met werkdruk en de omschakeling van studie naar vrijwilligerswerk.

 

Nieuwe vrienden

Ook heb ik nieuwe vrienden gemaakt die een wezenlijk deel van mijn leven vormen. Zij zijn als familie voor me. Ik hou van ze en de tijd die ik als vrijwilliger werk vliegt voorbij.

Ik dank de Stichting en Trees, mijn contactpersoon in Israël, dat zij mij de gelegenheid geven om deze ervaring op te doen. Ik heb er vast veel aan zowel in mijn opleiding als in de rest van mijn leven.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensieve samenwerking met Sana Foundation.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij