Afraa, derdejaars optometrie in Jeruzalem 

Als vrijwilliger werk ik in het Center of Social Affairs. Dat is een grote verandering. Aanvankelijk was ik nerveus omdat ik nu ander vrijwilligerswerk doe, voorheen met kinderen en nu met ouderen. Alles was nieuw, maar ik ken intussen iedereen en iedereen is aardig. Ik bel ouderen om te vragen hoe het met hen gaat en of ze hulp nodig hebben. Zo ja, dan geef ik dit door aan de maatschappelijk werker. Ook doe ik administratie. Daarnaast begeleid ik oudere dames bij activiteiten als schilderen, religieuze lessen en plan ik uitstapjes.

Mijn vrijwilligerswerk

 

Ik ben blij hier mijn vrijwilligerswerk te doen, én omdat het altijd goed is nieuwe dingen te ondernemen, maar ook voor de ervaring die ik met ouderen op doe. Ik leer met diverse leeftijdsgroepen om te gaan en dat is waardevol voor mijn leven, toekomstige baan en mijn persoonlijkheid.

 

Werken en studeren

Ik werk nu bij een opticien, vanwege mijn studie en dat is een goede ervaring. Wel druk allemaal, vrijwilligerswerk, een baan en studie, maar ik wilde dit jaar nieuwe dingen leren. Bovendien kan ik nu mijn ouders helpen met wat geld, en dat is goed.

 

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensieve samenwerking met Sana Foundation.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij