TREES KOSTERMAN 

Trees woont met haar man Ali Zbeidat in Sakhnin, in het noorden van Israël. Sinds 2008 is zij contactpersoon van de Stichting. lees meer...

RIAD AGBARIA 

Riad Agbaria is hoofd van de school voor Farmacologie aan de Faculteit voor Gezondheidswetenschappen van de Ben-Gurion Universiteit van de Negev(BGU) in Beer Sheva. lees meer...

FATMEH KASSEM 

Fatmeh Kassem promoveerde als historicus aan de Ben Gurion Universiteit in Beer Sheva. Zij is is als docent geschiedenis verbonden aan een Palestijnse school voor voortgezet onderwijs.

lees meer...

JAFAR FARAH 

In 1991 nemen een aantal afgestudeerde Palestijnen, waaronder Jafar, een journalist, het initiatief tot de oprichting van ‘The Committee for Educational Guidance for Arab Students ‘(CEGAS). Doel is jongeren van de Arabische bevolkingsgroep steun te geven bij hun studie aan instellingen voor hoger onderwijs in Israël.

lees meer...

RIAH ABU-EL-ASSAL 

Riah is de eerste contactpersoon van de Stichting. Aanvankelijk wordt ad hoc steun gegeven aan enkele projecten. In samenspraak met hem is een begin gemaakt met de opzet van het studiebeurzenproject. In 1998 wordt Riah de 13e Anglican Bishop of the Diocese of Jerusalem en het hoofd van de Episcopal Church in Jeruzalem en het Midden Oosten.

lees meer...

RIAD EN HANNA NASSER 

In 1991 vindt in Nederland de eerste ontmoeting plaats met de Palestijn Riad Nasser. Tijdens het werkbezoek in 1992 is in de uitwisseling met Riad en zijn Joodse vrouw Hanna in Tira de basis gelegd voor onze samenwerking.

lees meer...

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensief samenwerken met SANA Foundation.

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.