meer dan een miljoen euro voor studiebeurzen 

€ 1.014.269,- waren in september 2016 uitgegeven aan studiebeurzen sinds 1990. Daarvoor zijn 296 beurzen verleend aan Ola, Safaa, Marlen, Jeanne, Rozan en al die andere Palestijnse studenten met even zovele mooie namen. Ze werken intussen als verpleegkundige, arts, tandarts, docente Engels, accountant of advocaat.

bij de foto: Rania, studeerde in 2008 af als eerste bedoeïenen arts in Israël.

Momentopname

Een mijlpaal is het en daar zijn we trots op. Maar het is een momentopname, we kijken weer verder vooruit en rekenen op uw enthousiasme om ook dit jaar 2017 bij te dragen aan een studiebeurs voor Palestijnse studenten in Israël.

Helemaal precies is het bedrag niet terug te rekenen naar een beurs van € 3.500,- per beurs zoals die nu per student per jaar wordt verstrekt. In de beginjaren van het studiebeurzenproject zijn ook lagere studiebijdragen toegekend.

Lees ook onze jaarverslagen.

 

Doneer

Doneer daarom ook in 2017 en maak uw gift over op NL42 INGB 0001 4439 82.

U kunt uw gift ook omzetten in een periodieke schenking aan de Stichting Vrienden van Nazareth met een minimale looptijd van vijf jaar. Afhankelijk van uw inkomen is deze tot maximaal 52% fiscaal aftrekbaar. Download hier het daarvoor bestemde formulier en stuur dit ingevuld naar:

 

Secretariaat Stichting Vrienden van Nazareth, Postbus 2256, 5001 CG Tilburg.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensieve samenwerking met Sana Foundation.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij