meer dan een miljoen euro voor studiebeurzen 

€ 1.014.269,- waren in september 2016 uitgegeven aan studiebeurzen sinds 1990. Toen een mijlpaal, nu een momentopname, en daar zijn we trots op.

bij de foto: Rania, studeerde in 2008 af als eerste bedoeïenen arts in Israël.

De toekomst

Om de continuïteit van het studiebeurzenproject te garanderen, is een aantal jaren geleden Sana Foundation, onze partner-organisatie in Israël, opgericht. Daar plukken wij, de beide besturen, na de inspanningen van de afgelopen jaren, de eerste vruchten van. Dit jaar krijgen zeven van de in totaal tien studenten, hun studiebeurs en begeleiding van Sana Foundation. Eén van deze beurzen wordt betaald met reeds terugbetaalde leningen. De anderen worden gefinancierd met onze bijdrage aan Sana Foundation. Nog drie studenten ontvangen momenteel hun beurs en begeleiding uit Nederland. Lees hier de laatste berichten die studenten ons ieder half jaar sturen.

Wij blijven rekenen op uw enthousiasme om ook dit jaar 2020 bij te dragen aan een studiebeurs voor Palestijnse studenten in Israël.

In het Jaarverslag 2019 meer hierover.

 

Doneer

Doneer daarom ook in 2019 op NL42 INGB 0001 4439 82.

U kunt uw gift ook omzetten in een periodieke schenking aan de Stichting Vrienden van Nazareth met een minimale looptijd van vijf jaar. Afhankelijk van uw inkomen is deze tot maximaal 52% fiscaal aftrekbaar. Download hier het daarvoor bestemde formulier en stuur dit ingevuld naar:

 

Secretariaat Stichting Vrienden van Nazareth, Postbus 2256, 5001 CG Tilburg.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensief samenwerken met SANA Foundation.

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij