Gebruik van onze website 

Kennis en inzicht ontstaan door het verspreiden van opvattingen en ideeën. Graag willen wij die met u delen. Uit het oogpunt van integriteit en vertrouwen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen als u onze ideeën of materialen wilt gebruiken.

 

De informatie die door Stichting Vrienden van Nazareth op haar website wordt aangeboden is met grote zorg samengesteld. Stichting Vrienden van Nazareth controleert alle publicaties zeer zorgvuldig, zodat aangeboden informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk is.

• Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van haar berichtgeving kan Stichting Vrienden van Nazareth niet garanderen dat de informatie op haar website altijd juist, actueel of volledig is.

• Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Stichting Vrienden van Nazareth aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, noch voor informatie op websites waarnaar verwezen wordt.

• Stichting Vrienden van Nazareth behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

• Auteursrechten?

Mocht u in de berichtgeving op de website van Stichting Vrienden van Nazareth onjuistheden signaleren, dan stellen wij het zeer op prijs dat u deze meldt bij de webredactie.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensief samenwerken met SANA Foundation.

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.