Nada, 4de en laatste jaar Engels in Orogat 

In mijn vrijwilligerswerk help ik leerlingen die problemen hebben met Engels. Ik concentreer mij op de onderdelen waar zij zwak in zijn en werk daaraan. Ik gebruik dan zoveel mogelijk leermiddelen en technieken om hun niveau te verbeteren.

Verandering

Ik denk dat dit vrijwilligerswerk mij nog meer profijt geeft dan de leerlingen. Ik ben zo veranderd, qua begrip, gevoel, en in mijn interactie met leerlingen. Ik heb meer geduld gekregen en meer ervaring sinds ik hiermee begon. Ik ben als persoon gegroeid en veranderd: ik ben opener geworden en ben niet zo vlug uit het veld te slaan.

 

Ook wat betreft mijn studie ben ik veranderd. De studiebeurs maakt dat ik meer ontspannen ben en minder stress ervaar. Ik ervaar echter nog steeds een hoop problemen, de strijd tussen de Palestijnen en de Israëliërs is nu op een hoogtepunt. Moslim Arabieren ondervinden overal een hoop haat. Twee weken geleden reed een Israëlische soldaat een groep Palestijnen bij de grens aan met zijn voertuig, wat een jongen van 7 het leven kostte. Ik weet niet of deze strijd ooit eindigt. De aanhoudende aanslagen en het doden zijn zo beangstigend.

Het enige dat ik wil is vrede en oplossingen. Ik hoop dat het in de nabije toekomst beter wordt.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensief samenwerken met SANA Foundation.

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij