Student Music 

Mijn vrijwilligerswerk is zoals gewoonlijk zeer speciaal: ik ben zo blij dat ik bij deze instelling werk en zoveel bijzondere mensen tref. Het trieste nieuws is dat een oudere man hier drie dagen geleden is overleden: een erg droevig moment. Ik kan niet beschrijven hoe erg: ik heb een hoop foto’s met juist deze man. Op dit moment kijk ik heel veel naar die foto’s van ons samen en denk ik eraan wat voor warm persoon hij was (moge hij rusten in vrede).

Vrijwilligerswerk

Ik heb dit jaar nog extra vrijwilligerswerk gedaan op advies van de universiteit op het gebied van muziektherapie. Met nog drie vrouwen van de faculteit muziek ga ik elke week naar een instelling in Haifa voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen en volwassenen. Hier bereiden wij muziekactiviteiten voor afhankelijk van het niveau van een bepaalde groep, zodat de mensen begrijpen wat er gebeurt en dat zij mee kunnen doen. Wij willen hun een goed gevoel geven, soms speel ik aoud voor hen en ik zing ook omdat zij zo houden van oosterse muziek. Ik probeer wat foto’s en video’s te maken om je laten zien wat we precies doen.

Mijn excuses dat ik jullie de laatste tijd niet gemaild heb. Gek dat ik elk jaar zeg dat dit het moeilijkste jaar is en blij zal zijn wanneer het voorbij is. Maar dan komt het volgende jaar en ontdek dat dat het moeilijkste is. Met de studie gaat het goed: ik heb dit semester niet veel colleges, maar wel een hele hoop werk, zoals onderzoek en leerwerk als voorbereiding voor de afsluitende examens. Dit jaar was er in het eerste semester een gastdocent uit de VS. Hij onderwees ons over het juiste stemgebruik en ademhaling.

Dat was zeer nuttig en ook interessant omdat ik veel te weten kwam over een andere cultuur. De faculteit muziek koos dit jaar voor het eerst 11 talentvolle studenten voor een optreden tijdens een festival in juni in Madrid. Ik had geluk, ik ben uitgekozen, en ben zo trots en opgewonden: ik kan haast niet wachten tot het moment dat we voor een groot publiek gaan optreden.

 

Dank

Lieve Vrienden van Nazareth, veel dank voor jullie geduld, steun en liefde. ik blijf het zeggen, zonder jullie zou mijn leven er niet zo uitzien als nu het geval is met zoveel mooie belevenissen in mijn studie, de universiteit, vrienden, het vrijwilligerswerk en alle s wat ik nu heb. We houden contact!

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensieve samenwerking met Sana Foundation.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij