SANA Foundation 

Is onze partner NGO in Israël met als doel het verstrekken van studiebeurzen aan Palestijnse studenten. Iedere Palestijns Arabische vrouw in Israël zal de kans moeten krijgen een academische studie te gaan volgen.

 

SANA is het Arabische woord voor ‘Het Licht’. De letters zijn ook een afkorting van de woorden ‘Academic Women Together’. De naam is bedacht tijdens de oprichting van de SANA Foundation in 2009.

DONEER 

Via Pay Pal kunt u rechtstreeks doneren aan SANA Foundation. Een klik op de foto links, verbindt u met hun eigen website.

 

Contact

SANA Foundation

P.O. Box 104

Sakhnin 3081000

 

E.: contact@sana-foundation.org

W.:www.sana-foundation.org

Overdracht van het studiebeurzenproject

Vooruitlopend op de formele opheffing van de Stichting medio 2022, is in 2021 het studiebeurzenproject aan de SANA Foundation overgedragen. Bij deze gelegenheid schrijft Prof. Dr. Ruud Kronenberg, een van de bestuursleden van SANA Foundation, u en ons een brief. Lees hier

Financiering en fondswerving

Een studiebeurs bestond en bestaat nog steeds voor 25% uit een lening. Dit geleende deel wordt na afronding van de studie terugbetaald aan de SANA Foundation. Met de laatste donaties uit Nederland, kan de SANA Foundation de huidige studiebeurzen financieren en bouwt zij verder aan haar eigen netwerk.

 

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensief samenwerken met SANA Foundation.

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.