Sukina, 2de jaars Wiskunde  

De foto's zijn gemaakt op de Wetenschaps Markt.

Met de minister van onderwijs bij de uitreiking van de prijs met eervolle vermelding. Hij bekeek ook ons project: Koken op zonne-energie, op de tentoonstelling.

Op de universiteit heb ik veel vrienden, leuke, vriendelijke mensen. Het bevalt mij op de Al-Najah Universiteit. Ik ga elke dag naar de bibliotheek en surf ook op internet voor mijn studie. Ik ben erg tevreden over mijn docenten, zij zijn aardig en kundig. Soms heb ik problemen, want ik volg een veeleisende studie, maar ik doe mijn best om die problemen op te lossen. Ik besteed veel tijd aan mijn vrijwilligerswerk. Ik ontwikkel daar mijn persoonlijkheid en sociale vaardigheden, want ik heb daar ook een hoop vrienden en ik geniet van mijn werk.

Vrijwilligers werk

Ik ben docent-vrijwilliger voor kinderen die niet goed kunnen meekomen op school. Ik leer ze hoe om te gaan met anderen en hun vrije tijd, opdat zij betere resultaten gaan behalen.

Ik ben blij met dit werk, ik werk met mensen, dat leert mij hoe kinderen met leermoeilijkheden te benaderen. Het geeft een goed gevoel wanneer je (bij succes) een lach op hun gezichten ziet. Ik moet heel veel geduld hebben, maar ik vind het werk fantastisch.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensieve samenwerking met Sana Foundation.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij