Waed studeert Management en Gezondheidszorg 

Iedere keer als ik bezig ben met mijn vrijwilligerswerk doet dat iets met mij als persoon en doe ik meer ervaring op. Deze zomer was bijzonder omdat ik voor het eerst werkte met visueel gehandicapte kinderen. Ik werkte in een team van gediplomeerden die mij hielpen deze ervaring te verwerken en ik heb elk moment als waardevol ervaren.

Ik heb geleerd hoe om te gaan met kinderen die deze handicap hebben, en heb ook gewerkt met de gezinnen waaruit zij kwamen. Het was best wel een uitdaging omdat elk kind zijn eigen behandeling en behoeftes heeft. Ik moest hen met veel geduld en hulp de eenvoudigste dagelijkse dingen leren.

 

Toegenomen zelfvertrouwen

Door het vrijwilligerswerk ben ik socialer geworden, weet ik nu hoe om te gaan met allerlei mensen, en het belangrijkste, heb ik meer geduld gekregen. Ik ben wijzer geworden wat betreft mijn loopbaan keuze: ik voel nu dat ik elke baan in het zorgmanagement of soortgelijke richtingen met zelfvertrouwen aan kan.

Veel dank dat jullie mij zoveel dingen hebben laten ervaren, dingen waarvan ik geen weet zou hebben gehad zonder het vrijwilligers programma.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensieve samenwerking met Sana Foundation.

uw vrijwillige bijdrage

belastingvrij