Yoad schrijft: 

Ik ben Yoad uit Nazareth en kreeg in 1998 een studiebeurs van de Stichting Vrienden van Nazareth om mijn studie Psychologie met een post graduate af te ronden. Ik wil jullie enorm bedanken voor jullie toewijding, het vele werk en voor de onvergetelijke momenten die we samen beleefden.

Ik ben nu 47, woon in Jerusalem en ben moeder van twee dochters en een zoon: mijn oudste dochter is tweede jaars Medicijnen.

Ik ben Klinisch Psycholoog, en in Jerusalem de enige vrouwelijke Palestijnse psycholoog die in deze richting is afgestudeerd. In de afgelopen jaren was ik werkzaam bij plaatselijke en internationale organisaties en bouwde een bijzonder cv op in mijn werk in het land.

Op dit moment ben ik supervisor van alle geestelijke gezondheidheidszorg diensten voor Palestijnen in Jerusalem bij het Ministerie voor Gezondheidszorg in Israël.

Bovendien doceer ik aan de Hebrew University in Jerusalem(cultural sensitivity) en ben ik hoofd van de Arabische Vereniging van Psychologen.

 

Dank

Ik ben er van overtuigd dat ik dit heb bereikt dankzij jullie bijdrage aan mijn studie en dat zal ik nooit vergeten. Beseffen jullie dat dankzij de Stichting de wereld een dragelijke plek is op aarde. Heel veel dank uit de grond van mijn hart.

 

Vrijwilligerswerk

Ook werk ik nog steeds als vrijwilliger voor mijn gemeenschap zoals ik dat deed gedurende mijn studiejaren.

 

SANA Foundation

Ik herinner mij dat we een keer in het huis van mijn ouders een van de eerste bijeenkomst hadden om de SANA Foundation op te richten. We waren enorm gemotiveerd om andere jonge vrouwen te steunen bij hun academische reis.

Direct naar

WAT DOET DE STICHTING?

 

Informatie geven over 'het andere Israël'.

Sinds 1989 met de uitgave van een contactbrief sinds december 2013 via FRIENDS.

 

Intensief samenwerken met SANA Foundation.

 

Fondsen werven voor het Studiebeurzenproject.